Thuisbegeleiding

Wie zelfstandig woont, of in een woonvorm of bij familie, doet natuurlijk zoveel mogelijk zelf. Maar niet alles lukt altijd even goed. Voor wie wel een beetje hulp kan gebruiken biedt Welzijn Edison thuisbegeleiding. 

Ambulante
begeleiding

Een ambulant begeleider komt thuis en ondersteunt bij de dingen die moeilijk zijn. Dat is voor iedereen anders: de één wil het huishouden beter op de rit krijgen, de ander wil hulp bij officiële brieven of het beheren van geld, weer iemand anders zoekt naar nieuwe mogelijkheden om zich te ontwikkelen, bijvoorbeeld een geschikte hobby,  scholing of dagbesteding. Met wat ondersteuning lukt het beter om je eigen leven te leiden. 

 

Waar kunnen
we bij helpen?

Privé is er een heleboel te doen: je huis op orde houden, met officiële instanties omgaan en iets leuks doen met anderen in je vrije tijd. Het is niet altijd makkelijk om dat allemaal zelf te regelen. Ambulant begeleiders van Welzijn Edison kunnen hierbij ondersteuning geven.

Of het nu een stapel ingewikkelde brieven is of een berg wasgoed: als het teveel wordt, is het steeds moeilijker om er wat aan te doen. Op zo’n moment is het nodig om anderen om hulp te vragen. En het mooie is: alles wat je leert is ook nuttig voor je verdere leven, in je werk, studie of dagbesteding.

Huishouden

Administratie

Sociaal leven

Nieuwe kansen